Fanshop
Fanshop

Feyenoord zonder Bruins en Cabral tegen Heracles

Jerson Cabral en Luigi Bruins zijn zaterdag nog niet inzetbaar in de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo. De twee spelers sloten donderdag al terug op de groepstraining, nadat zij waren hersteld van hamstringklachten, maar zijn niet volledig wedstrijdfit. Tim de Cler keert terug in het elftal, nadat hij de afgelopen uitwedstrijd tegen Vitesse miste wegens ziekte. De verdediger is volledig hersteld.
Leroy Fer begint zaterdag evenals vorige week tegen Vitesse op de bank. De middenvelder is volledig hersteld van een knieblessure, maar mist wedstrijdritme. Afgelopen zondag kwam hij twintig minuten in actie tegen Vitesse.

Feyenoord tegen Heracles Almelo wordt aanstaande zaterdag om 19.45 uur gespeeld in De Kuip. Voor deze wedstrijd is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Toegangskaarten voor Feyenoord tegen Heracles Almelo kunnen voor de actieprijs van € 19,08 gekocht worden via TicketBox of www.feyenoord.nl. Een clubkaart is voor deze wedstrijd niet nodig. Klik hier voor meer informatie en om direct kaarten te bestellen.