Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Een biografie van Coen Moulijn voor alle seizoenkaarthouders

In samenwerking met uitgeverij De Buitenspelers / Voetbal International zal Feyenoord iedereen die zijn seizoenkaart aanhoudt en diegenen die vóór 1 juni 2011 een seizoenkaart aanschaffen voor het seizoen 2011-2012 een uniek exemplaar van de geactualiseerde biografie van Coen Moulijn schenken. De club wil hiermee zowel vaste als nieuwe seizoenkaarthouders bedanken voor hun steun en trouw. Tegelijkertijd brengen Feyenoord en uitgeverij De Buitenspelers / Voetbal International hiermee een prachtig eerbetoon aan de voetballer die ontegenzeggelijk de beste Feyenoorder óóit was en zal blijven.
Dit unieke geschenk voor de supporters is de uitkomst van een hechte samenwerking tussen de uitgever van het boek en Feyenoord. De biografie van Coen Moulijn is niet alleen een geste in de richting van het trouwe supporterslegioen, maar ook een bijzonder gebaar naar Adrie Moulijn-Paauwe, de weduwe van Coen. Dankzij de samenwerking tussen de uitgever, de auteurs die meegewerkt hebben aan het boek, de club en sponsors zal mevrouw Moulijn aan de tweede druk van het boek over haar man gegarandeerd een bedrag met vijf nullen overhouden.

De biografie van de op 4 januari overleden Mister Feyenoord verscheen oorspronkelijk in het najaar van 2009 en wordt nu uitgebreid met bijna 100 bladzijden. Daarin wordt uiteraard ook uitvoerig stilgestaan bij de indrukwekkende uitvaart van de Rotterdamse publiekslieveling. Het boek kost in de winkel 59 euro, maar wordt door Feyenoord nu dus cadeau gedaan aan de naar schatting 30.000 vaste klanten. Bijzonder is dat alle huidige seizoenkaarthouders die hun kaart ook voor komend seizoen aanhouden hun naam in een speciale bijlage achterin het boek zullen kunnen terugvinden. Op die wijze wil Feyenoord nog eens extra laten zien hoeveel de trouwe steun van haar vaste aanhang voor de club betekent, zeker in het huidige sportief lastige jaar. Het maakt deze bijzondere uitgave van de biografie van de legendarische linksbuiten alleen nog maar specialer.

Het idee voor het schenken van de Coen Moulijn-biografie is afkomstig van directeur Matty Verkamman van uitgeverij De Buitenspelers. De uitgever is er verrukt over dat Feyenoord zijn plan op een zeer voortvarende wijze heeft opgepikt en eind vorige week ook financieel mogelijk maakte. Verkamman: ‘Iedereen weet dat Feyenoord momenteel niet in het geld zwemt. Ook om die reden vind ik het fantastisch dat de club nu toch het voortouw heeft genomen om Coen op deze manier nogmaals een eresaluut te geven. In mijn oorspronkelijke opzet was ook een bedrag voor Feyenoord opgenomen, maar de club wilde absoluut geen euro aan het boek verdienen. Sterker, Feyenoord heeft zelf een heel mooi bedrag voor het produceren van deze bijzondere biografie beschikbaar gesteld. Het is een prachtig gebaar in de richting van de fans en ook voor Adrie Moulijn ben ik ontzettend blij dat ons initiatief is overgenomen. Overigens zal een kleine oplage van dit geactualiseerde boek ook te koop zijn voor mensen die geen seizoenkaart hebben. In de opbrengst van dat segment deelt ook Adrie Moulijn mee.’

Feyenoord is momenteel bezig met de voorbereiding van een uitgebreide mailing over de seizoenkaarten voor het seizoen 2011-2012. Vast staat dat de prijzen en de voorwaarden van de seizoenkaarten bij Feyenoord in ieder geval gelijk zullen blijven. Nadere informatie over verlenging van de seizoenkaart krijgen seizoenkaarthouders en vaste relaties bij de mailing die naar verwachting komende maand op de mat zal vallen. Te zijner tijd zal ook via de website www.feyenoord.nl meer informatie volgen.