Fanshop
Fanshop

Nieuwe FanShop Stadion feestelijk geopend tijdens SupportersAvond

Ron Vlaar en Leroy Fer verrichten donderdag 24 februari de officiële opening van de nieuwe Feyenoord FanShop Stadion. Feyenoords aanvoerder zal samen met twee jeugdspelers van de Rotterdamse club de deur van de fanshop met een aantal welgemikte schoten openen, waarna hij samen met Fer plaats zal nemen achter de kassa. Feyenoord-supporters kunnen zo hun eerste aankopen in de nieuwe winkel pal tegenover De Kuip afrekenen bij Feyenoords aanvoerder of bij de reservecaptain.
De officiële opening van de nieuwe Feyenoord FanShop Stadion op de hoek van het Topsportcentrum vindt donderdag 24 februari om 18.30 uur plaats. Naast Vlaar en Fer zullen ook de oer-Feyenoorders Ben Wijnstekers en Gerard Meijer acte de présence geven bij de ingebruikneming van de fanshop. Net als Vlaar en Fer zullen gedurende de avond ook andere selectiespelers van Feyenoord de kassa bemannen.

Vanaf de opening zijn er voor supporters meerdere kortingsacties. Bij iedere aankoop boven de € 10,00 krijgen fans een Feyenoord-presentje. Daarnaast ontvangt tijdens de eerste weken iedere 25ste klant een thuis- of uitshirt. Voor de 1908ste supporter die iets aanschaft in de FanShop Stadion, staat er een grote verrassing klaar.

De nieuwe Feyenoord FanShop Stadion is gehuisvest aan het Van Zandvlietplein 20 op de hoek van het Topsportcentrum, pal tegenover De Kuip. De officiële opening vindt plaats op donderdag 24 februari om 18.30 uur tijdens de Feyenoord SupportersAvond, die op hetzelfde tijdstip van start gaat in het Maasgebouw. Tijdens dit evenement voor Feyenoord-supporters is de voltallige selectie van Feyenoord aanwezig en worden onder meer tijdens een modeshow door meerdere spelers de nieuwe tenues voor het seizoen 2011/2012 gepresenteerd. Onder de bezoekers van de SupportersAvond worden ook nog eens 25 door de voltallige selectie van Feyenoord gesigneerde thuisshirts verloot.