Fanshop
Fanshop

Feyenoord Museum geopend tijdens Rotterdamse Museumnacht

Het Feyenoord Museum neemt ook dit jaar deel aan de Rotterdamse Museumnacht, die op zaterdag 5 maart a.s. plaats vindt. Het museum in De Kuip is die dag geopend van 20.00 tot 02.00 uur. Tijdens deze avond kunnen bezoekers van het museum tevens deelnemen aan een rondleiding door het stadion bij nacht. Deze rondleiding duurt circa dertig minuten en voert langs tien bijzondere plekken in het stadion. Dit in verband met het thema ’10 x 010’ van de Rotterdamse Museumnacht, die voor de tiende keer wordt georganiseerd.
Het Feyenoord Museum wordt de komende periode volledig geactualiseerd. Niet alleen wordt de geschiedenis van Feyenoord zoals die in het museum is te zien bijgewerkt tot en met het heden, maar ook zullen er verschillende nieuwe onderdelen worden toegevoegd. Zo komt er speciale aandacht voor spelers die bij Feyenoord hun opleiding hebben genoten en daarna de stap naar een buitenlandse topclub hebben gemaakt. Onder meer Royston Drenthe, Salomon Kalou en Robin van Persie hebben hiervoor een shirt beschikbaar gesteld. Deze shirts zijn binnenkort allemaal in het Feyenoord Museum te zien.

Alle deelnemende musea en galeries zijn tijdens de Rotterdamse Museumnacht toegankelijk met een passe-partout. Hiermee kun je ook gebruik maken van de Museumnachtbus en de Museumnachtboot. De voorverkoop bij de Rondleidingen balie van Stadion Feijenoord is reeds van start gegaan. Tijdens de avond zelf kunnen er geen passé-partouts meer gekocht worden.