Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord richt vizier op FC Groningen

Feyenoord is woensdagochtend de voorbereiding op het eredivisieduel van aanstaande zondag met FC Groningen gestart. De ploeg van trainer Mario Been werkte onder toeziend oog van enkele tientallen supporters een groepstraining af in De Kuip. De spelers die maandagavond in Amsterdam met Jong Feyenoord/Excelsior van Jong Ajax wonnen, keerden voortijdig terug naar de kleedkamer.
Dit deel van de selectie – bestaand uit onder meer André Bahia, Bruno Martins Indi en Krisztián Simon – liet het positiespel en de afsluitende pass- en afwerkvorm aan zich voorbijgaan. Zodoende misten zij een mooi moment voor Bart Schenkeveld, die voor het eerst in zijn revalidatie van een zware knieblessure weer volledig deelnam aan een positiespel. ‘Het was even wennen, maar vooral ook erg leuk om weer mee te doen’, zei de verdediger na afloop van de training. ‘Het is een nieuwe stap in mijn herstel. Ik kijk ernaar uit om snel weer volledig mee te trainen met de groep.’



Been kon woensdagochtend in de persoon van Knut Olav Rindarøy een proefspeler begroeten tijdens de groepstraining. De Noorse linkervleugelverdediger werkt de komende dagen een stage af bij Feyenoord en trainde woensdag voor het eerst mee met de selectie van de Rotterdamse club. Rindarøy nam deel aan de volledige training. De Noor staat onder contract bij Molde FK en was het afgelopen half jaar uitgeleend aan Deportivo La Coruña.