Fanshop
Fanshop

Feyenoord ruim in keuzes tegen FC Groningen

Afgezien van de langdurig geblesseerden Jon Dahl Tomasson, Sekou Cissé, Bart Schenkeveld, Dani Fernández, Adil Auassar en Ruben Schaken beschikt Feyenoord aanstaande zondag over een volledig fitte selectie voor de competitiewedstrijd tegen FC Groningen. Alleen over Ryo Miyaichi bestonden de afgelopen week nog enige twijfels, nadat hij de groepstraining van afgelopen woensdag uit voorzorg aan zich voorbij liet gaan, maar de Japanse aanvaller is volledig fit voor het duel van komend weekend.
Trainer Mario Been houdt voor de wedstrijd tegen FC Groningen vast aan dezelfde basisopstelling waarin Feyenoord ook de afgelopen duels tegen achtereenvolgens Heracles Almelo en ADO Den Haag begon. ‘Ik ben tevreden over de balans op het veld, dus zie weinig reden om te wisselen’, zei Been vrijdagmiddag in De Kuip. ‘We hebben een grote groep spelers, dus het is lekker dat we wat te kiezen hebben en ook wat achter de hand kunnen houden.’

Voor de wedstrijd van komende zondag in De Kuip zijn nog kaarten te koop, vanaf 25,00 euro per stuk. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketbox, Internet of telefonisch via 0900-1908 (€ 0,15 p/m). Voor het duel met FC Groningen geldt een clubkaartverplichting (2:1). Kijk voor meer informatie op www.feyenoord.nl/thuiswedstrijden.