Fanshop
Fanshop

Voorbereiding op duel met sc Heerenveen van start

Feyenoord is woensdag op een zonnig Varkenoord de voorbereiding op de komende uitwedstrijd tegen Heerenveen gestart. Trainer Mario Been verwelkomde in totaal zestien spelers, onder wie vier keepers, op het trainingsveld. Kamohelo Mokotjo en Luigi Bruins, die afgelopen maandag in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior, ontbraken. Georginio Wijnaldum was ziek. Vanwege de schoolvakantie waren er honderden supporters op de training afgekomen, onder wie veel kinderen die na afloop massaal op jacht gingen naar handtekeningen van de spelers.
De handtekening van Luc Castaignos was woensdag één van de meest gewilde bij de jeugdige supporters. De aanvaller meldde zich voor het eerst weer bij Feyenoord, nadat hij de afgelopen dagen een bezoek bracht aan Internazionale in Milaan. ‘Dat was een heel mooie ervaring’, vertelde de spits. ‘Ik heb heel erg genoten van het bezoek, maar vanaf vandaag ligt de focus weer volledig op Feyenoord.’Castaignos maakte woensdag de volledige training mee. De oefensessie stond voor een groot deel in het teken van een positiespel. Na afloop hiervan werd de groep in tweeën gesplitst voor verschillende afwerkvormen.

Feyenoord speelt aanstaande zondag om 14.30 uur de uitwedstrijd tegen Heerenveen. In de aanloop naar dat duel wordt er op donderdag, vrijdag en zaterdag nog een groepstraining afgewerkt.