Fanshop
Fanshop

Biseswar laat kassa rinkelen in FanShop

Diego Biseswar heeft woensdagmiddag de kassa laten rinkelen in de Feyenoord FanShop Stadion. De aanvaller nam in de onlangs geopende nieuwe clubwinkel tegenover De Kuip plaats achter de toonbank en had over klandizie niet te klagen. ‘De mensen kopen graag bij me’, lachte Biseswar. ‘Als verkoper is het belangrijk om vriendelijk te zijn voor de klant.’

Dat ging Biseswar prima af. De aanvaller zorgde achter de kassa voor een prima sfeer in de FanShop Stadion en vond tussen het afrekenen door ook nog tijd om zijn handtekening te zetten op de door veelal jonge Feyenoord-supporters aangeschafte clubartikelen. ‘Het is wel duidelijk welk werk Diego kan gaan doen als zijn voetbalcarrière er straks op zit’, grapte Dani Fernández, die zijn ploeggenoot assisteerde in de winkel. De Spanjaard verving de zieke Georginio Wijnaldum.

Het was niet de eerste klus achter de kassa voor Biseswar, liet de aanvaller weten. ‘Met vrienden heb ik wel eens geholpen in het café van mijn tante’, zei hij. ‘Alleen hoefde ik daar geen streepjescodes te scannen. Maar goed, dat is zo geleerd natuurlijk.’ Biseswar kon rekenen op de complimenten van zijn klanten en wist zelfs een fooi te verdienen. ‘Voor in de fooienpot’, besloot de aanvaller na afloop van zijn tijdelijke werkzaamheden in de FanShop.