Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Vakantiedrukte op Varkenoord

De selectie van Feyenoord heeft donderdagochtend onder grote publieke belangstelling een training afgewerkt op Varkenoord. Vanwege de voorjaarsvakantie wist vooral veel schoolgaande jeugd de weg naar het sportcomplex tegenover De Kuip te vinden. In totaal enkele honderden supporters zagen Georginio Wijnaldum terugkeren op het trainingsveld. De aanvallende middenvelder werkte een deel van de groepstraining af, nadat hij woensdag nog verstek had laten gaan wegens ziekte.

Feyenoord-trainer Mario Been stond donderdag met een fors uitgedunde spelersgroep op het trainingsveld. De oefenmeester had naast Wijnaldum de beschikking over twaalf veldspelers en de doelmannen Darley, Erwin Mulder en Rob van Dijk. Tijdens de afsluitende partijvorm verdedigden zij omstebeurt een van de twee doelen.



Het gros van de spelers die afgelopen zondag tegen FC Groningen niet in de basis startten, ontbrak op Varkenoord. Zij zullen donderdagavond aantreden met Jong Feyenoord/Excelsior in de halve finale van het toernooi om de KNVB beker voor beloftenelftallen tegen Jong FC Den Bosch. Dat duel wordt gespeeld op Varkenoord en begint om 18.30 uur. De toegang is gratis.