Fanshop
Fanshop

Leden vereniging SSF krijgen certificaat op naam

Supporters die de actie Supporters Steunen Feyenoord (SSF) steunen en lid zijn of worden van de vereniging Supporters Steunen Feyenoord krijgen een persoonlijk certificaat op naam. Oorspronkelijk zouden alle leden van de vereniging een algemeen certificaat krijgen, maar de certificaten zullen in tegenstelling tot eerder berichtgeving op naam gezet worden. Supporters die al lid zijn en aangegeven hebben dat zij een certificaat willen ontvangen, krijgen dit nog deze maand thuis gestuurd. Supporters die nu of de komende dagen lid worden, krijgen hun certificaat enkele weken later.
De actie Supporters Steunen Feyenoord werd in december vorig jaar gelanceerd in De Kuip. De actie is een initiatief van de Vrienden van Feyenoord onder leiding van Pim Blokland, de Feyenoord Supporters Vereniging (FSV) en Het Legioen. ‘Supporters Steunen Feyenoord’ biedt supporters de mogelijkheid om Feyenoord te helpen om financieel weer gezond te worden. Zij kunnen zich hiertoe voor tenminste 10 euro aansluiten bij de vereniging ‘Supporter Steunen Feyenoord’ (SSF). Voor bedrijven die Feyenoord willen steunen is tegelijkertijd een actie gestart, waarbij participaties van 5010 euro per stuk kunnen worden aangeschaft.

De competitiewedstrijd tussen Feyenoord en NAC Breda van aanstaande zondag staat in het teken van de acties Supporters Steunen Feyenoord en Bedrijven Steunen Feyenoord. Deze acties zullen rond dit duel op allerlei manieren onder de aandacht worden gebracht. Dit in de hoop in de aanloop naar deze wedstrijd en op de dag zelf dusdanig veel geld in te zamelen dat het eerste miljoen euro een feit is. Wanneer dat bedrag is gerealiseerd kan een volwaardige participatie worden gekocht bij de Vrienden van Feyenoord, die daarvoor weer aandelen Feyenoord kopen. De teller van de acties staat opgeteld momenteel net boven de 800.000 euro. Al het geld dat via de acties binnenkomt wordt gebruikt om Feyenoord financieel gezond te maken.

De Feyenoord-spelers zullen zondag de warming-up afwerken in speciale ASR-sweaters, met op de rug de tekst ‘Supporters Steunen Feyenoord’. Deze sweaters worden na afloop verloot onder alle leden van de Vereniging Supporters steunen Feyenoord, die zich voor of uiterlijk op de wedstrijddag (13 maart) hebben aangemeld.

Feyenoord zal de wedstrijd tegen NAC bovendien afwerken in speciale shirts, met daarop het logo van de Vrienden van Feyenoord. De shirts worden na afloop van de wedstrijd gesigneerd door de spelers en vervolgens via internet geveild. De volledige opbrengst hiervan komt uiteraard ten goede aan de actie.

Alle bezoekers van de wedstrijd zullen tevens een aanmeldformulier krijgen, waarmee ze lid kunnen worden van de vereniging Supporters Steunen Feyenoord. In het Maasgebouw worden bovendien formulieren uitgedeeld voor de actie Bedrijven Steunen Feyenoord.

Klik hier om kaarten te bestellen voor de wedstrijd Feyenoord tegen NAC Breda.
Klik hier voor de website van Supporters steunen Feyenoord.
Klik hier voor de website van Bedrijven steunen Feyenoord.