Fanshop
Fanshop

Castaignos gaat van hand tot hand tijdens ruilmiddag

Het is niet voor niets geweest dat er van Luc Castaignos alsnog een voetbalplaatje is gemaakt voor in het plaatjesalbum van Albert Heijn. De sticker met daarop de afbeelding van de jeugdinternational ging woensdagmiddag van hand tot hand tijdens de ruilmiddag in De Kuip, waar meer dan vijfduizend kinderen op af waren gekomen.
Zij kwamen niet alleen om hun plaatjesalbum compleet te maken, maar scoorden ook nog eens de handtekeningen van hun favoriete Feyenoord-spelers. De Feyenoorders voorzagen in De Kuip hun eigen voetbalplaatjes van een handtekening, net als tal van andere Feyenoord- attributen.Stefan de Vrij zag de massale aandacht voor Castaignos glimlachend aan. De verdediger herinnerde zich de tijd dat hij zelf nog voetbalplaatjes spaarde. ‘Mijn moeder moest er speciaal bij de Albert Heijn boodschappen voor doen’, zei hij. ‘Gelukkig deed ze dat voor me. Meestal kreeg ik mijn album wel vol.’

De Vrij kreeg woensdagmiddag meerdere albums onder zijn neus geschoven en opvallend vaak hadden de kinderen zijn plaatje al binnen. ‘Ik ben blijkbaar niet zo zeldzaam’, lachte de verdediger.