Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Help Supporters Steunen Feyenoord aan miljoen euro!

Feyenoord hoopt aanstaande zondag rond de thuiswedstrijd tegen NAC Breda het eerste miljoen te kunnen presenteren, dat is opgehaald via de acties Supporters Steunen Feyenoord (SSF) en Bedrijven Steunen Feyenoord. Beide acties dragen bij aan het financieel gezond maken van Feyenoord. ‘Het zou fantastisch zijn als we het miljoen zondag nog voor de aftrap bereikt hebben’, zegt Pim Blokland, woordvoerder van de Vrienden van Feyenoord. ‘Het is grandioos dat we, met een dikke acht ton, nu al de magische grens van één miljoen euro zijn genaderd. Dat we het gaan halen staat daarmee voor mij wel vast. Maar ik hoop natuurlijk dat de supporters én het bedrijfsleven ons nog voor zondag het laatste zetje geven. Ik roep iedereen dan ook op om de komende dagen nog een bijdrage te leveren, zodat we hopelijk zondag de mijlpaal al hebben bereikt.’ De wedstrijd van zondag tegen NAC staat, zoals bekend, in het teken van de grote acties Supporters Steunen Feyenoord en Bedrijven Steunen Feyenoord.
Het bereiken van de grens van één miljoen euro heeft niet alleen veel symbolische waarde, maar betekent ook dat de SSF een volledige participatie in de Vrienden van Feyenoord kan nemen. ‘Daarmee krijgen supporters medezeggenschap’, zegt Blokland. ‘Dat de aanhang van Feyenoord zoveel geld bijeen weet te brengen, is uniek in Nederland, misschien zelfs in Europa. Daar mogen we met zijn allen trots op zijn!’

Blokland zal aanstaande zondag voor de aftrap van het duel met NAC het eerste op naam gestelde certificaat van SSF overhandigen aan de supporter die december vorig jaar als eerste zijn financiële steun gaf aan Feyenoord. ‘Het is mooi dat we eerder deze week bekend konden maken dat supporters die hebben gestort als bewijs een certificaat krijgen waar hun eigen naam op staat’, zegt Blokland. ‘Dat staat toch een heel stuk fraaier aan de muur in de slaapkamer dan een naamloos certificaat dat iedereen zou kunnen kopiëren. Reden te meer dus voor supporters die dat nog niet hebben gedaan om zich nu alsnog aan te sluiten door een tientje of meer over te maken. Ook het bedrijfsleven roep ik hierbij nog eens nadrukkelijk op nu te laten zien dat iedereen achter Feyenoord staat!

De actie Supporters Steunen Feyenoord werd in december vorig jaar gelanceerd in De Kuip. De actie is een initiatief van de Vrienden van Feyenoord onder leiding van Pim Blokland, de Feyenoord Supporters Vereniging (FSV) en Het Legioen. Supporters Steunen Feyenoord biedt supporters de mogelijkheid om Feyenoord te helpen om financieel weer gezond te worden. Zij kunnen zich hiertoe voor tenminste 10 euro aansluiten bij de vereniging Supporter Steunen Feyenoord (SSF). Voor bedrijven die Feyenoord willen steunen is tegelijkertijd onder de naam Bedrijven Steunen Feyenoord een actie gestart, waarbij participaties van 5010 euro per stuk kunnen worden aangeschaft.

Klik hier voor de website van Supporters steunen Feyenoord. 
Klik hier voor de website van Bedrijven steunen Feyenoord.