Fanshop
Fanshop

Veiling en verloting van unieke shirts en sweaters

Feyenoord speelt aanstaande zondag de wedstrijd tegen NAC Breda in unieke shirts. Het duel staat in het teken van de actie Supporters Steunen Feyenoord, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan de financiële gezondmaking van Feyenoord.
Veiling shirts
Het officiële thuisshirt is speciaal voor deze wedstrijd voorzien van een andere opdruk: het logo van de Vrienden van Feyenoord. Na afloop van de wedstrijd zullen de shirts, voorzien van een handtekening, via internet worden geveild. Deze veiling is de enige manier om in het bezit te komen van deze unieke shirts. Alle shirts worden geveild, inclusief die van de reservespelers. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan de actie Supporters Steunen Feyenoord. Zondag wordt direct na de wedstrijd bekend gemaakt via welke pagina geboden kan worden op de shirts. Bieden op de shirts kan tot en met zondag 20 maart 19.00 uur.

Verloting sweaters
De warming-up wordt zondag afgewerkt in speciale sweaters. Deze sweaters worden na afloop van de wedstrijd verloot onder de deelnemers aan de actie Supporters Steunen Feyenoord. Ook de sweaters worden voorzien van een handtekening. Iedereen die zich vóór zondagavond 13 maart 23.59 uur heeft aangesloten bij de vereniging ‘Supporters Steunen Feyenoord’ maakt in de verloting kans op een gesigneerde sweater.

Vrienden worden?
Voor, tijdens en na Feyenoord - NAC Breda zal een speciaal promotieteam aanmeldingsformulieren uitdelen. Deze formulieren kunnen direct worden ingevuld en ingeleverd bij de Servicepunten in de gele en blauwe sector, de Fanshops en bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Uiteraard kan aanmelden ook via de website van Supporters Steunen Feyenoord.