Fanshop
Fanshop

Veiling van wedstrijdshirts van start

De veiling van de unieke shirts waarin Feyenoord zondagmiddag de wedstrijd tegen NAC Breda speelde is van start gegaan. Het duel met NAC stond in het teken van de actie Supporters Steunen Feyenoord, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan de financiële gezondmaking van Feyenoord. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan deze actie. Bieden op de shirts kan via de website www.veiling.nl.
Veiling shirts
Het officiële thuisshirt is speciaal voor deze wedstrijd voorzien van een andere opdruk: het logo van de Vrienden van Feyenoord. De veiling is de enige manier om in het bezit te komen van deze unieke shirts. Alle shirts worden geveild, inclusief die van de reservespelers. Bieden op de shirts kan tot zondagavond 20 maart.
Verloting sweaters
De warming-up werd zondag afgewerkt in speciale sweaters. Deze sweaters worden verloot onder de deelnemers aan de actie Supporters Steunen Feyenoord. Ook de sweaters worden voorzien van een handtekening. Iedereen die zich vóór zondagavond 13 maart 23.59 uur heeft aangesloten bij de vereniging ‘Supporters Steunen Feyenoord’ maakt in de verloting kans op een gesigneerde sweater.

Klik hier om direct naar de veiling van de shirts te gaan.

Klik hier om naar de website van Supporters Steunen Feyenoord te gaan.