Fanshop
Fanshop

Shirts Ryo, De Vrij en Castaignos in trek bij veiling

Feyenoord-supporters hebben in de eerste uren van de online veiling van de wedstrijdshirts van het afgelopen duel met NAC Breda (2-1 winst) massaal geboden op de shirts van hun favoriete spelers. Maandagochtend waren de hoogste bedragen geboden op de shirts van de doelpuntenmakers Luc Castaignos en Stefan de Vrij, terwijl ook het tricot van de Japanse aanvaller Ryo bijzonder in trek was.
Op de shirts van Castaignos en Ryo was maandagochtend al meer dan 2.000 euro geboden, terwijl het bod op het shirt van De Vrij al op 1.500 euro stond. In totaal worden er 23 shirts geveild. Het shirt van Leroy Fer werd zondag direct na de wedstrijd geveild en bracht 4.000 euro op.

De veiling van de wedstrijdshirts van het duel met NAC ging zondag direct na de wedstrijd van start. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan de actie Supporters Steunen Feyenoord, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan de financiële gezondmaking van de club. Het officiële thuisshirt was speciaal voor de wedstrijd tegen NAC, die in het teken stond van Supporters Steunen Feyenoord, voorzien van een andere opdruk: het logo van de Vrienden van Feyenoord. De veiling is de enige manier om in het bezit te komen van deze unieke shirts. Bieden op de shirts kan tot zondagavond 20 maart.

Klik hier om direct naar de veiling van de shirts te gaan.

Klik hier om naar de website van Supporters Steunen Feyenoord te gaan.