Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Geslaagde eerste editie FBC-Voetbalquiz

De Feyenoord Business Club (FBC) heeft maandagavond in De Kuip een geslaagde eerste editie van de FBC-Voetbalquiz beleefd. Achttien teams van vier personen namen het op de bovenste verdieping van het Maasgebouw tegen elkaar op. Elke team bestond uit twee keer twee afgevaardigden van verschillende bedrijven die zijn aangesloten bij de Feyenoord Business Club. Winnaar werd het team van Emboost & Stadion Feijenoord, dat in de finale de barragevraag hoeveel Europa Cup-wedstrijden Feyenoord in totaal speelde het dichtst wist te benaderen.
Speciale gasten tijdens de quiz waren Gerard Kerkum en Gerard Meijer, die ieder ook een vraag stelden over hun eigen carrière. Kerkum wilde van de aanwezigen weten wie hem in 1989 opvolgde als voorzitter van Feyenoord (Carlo de Swart), terwijl Meijer de vraag stelde wie de tegenstander was van Feyenoord tijdens zijn afscheidswedstrijd (Roda JC).



De winnaars kregen naast een zakelijk Feyenoord merchandising-pakket ook een wisselbeker mee naar huis. Volgend jaar, tijdens de tweede editie van de FBC-Voetbalquiz, mogen zij deze beker verdedigen.



Voorafgaand aan de quiz was er een buffet voor alle aanwezigen, terwijl er na afloop alle gelegenheid was om een drankje met elkaar te drinken, na te praten over de vragen en te netwerken met de andere leden van de Feyenoord Business Club.