Fanshop
Fanshop

Selectie ontmoet relaties Port of Rotterdam

De selectie van Feyenoord heeft donderdagmiddag het veld van De Kuip betreden voor een aantal bijzondere elftalfoto’s. De ploeg van trainer Mario Been ging op de foto met meerdere groepen relaties van Port of Rotterdam, die in De Kuip aanwezig waren voor een Meet & Greet met de ploeg van trainer Mario Been.

De in totaal tachtig gasten van Feyenoords sponsor Port of Rotterdam werden aan het einde van de ochtend welkom geheten in De Kuip. Aansluitend volgden zij een rondleiding door het stadion, die eindigde op het hoofdveld waar afgelopen zondag NAC Breda nog werd verslagen. Na de eerste begroetingen van de spelers en technische en medische staf van Feyenoord was het tijd voor het maken van de bijzondere elftalfoto’s.

Het gezelschap verplaatste zich vervolgens naar de Van Beuningenzaal, alwaar een uitgebreide lunch werd geserveerd. De Feyenoorders schoven hier aan bij hun gasten. Vanzelfsprekend kwam het gesprek aan sommige tafels al snel op de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Roda JC Kerkrade.