Fanshop
Fanshop

Feyenoord steunt actieweek War Child

War Child, de internationale hulporganisatie die sinds enkele jaren maatschappelijk partner is van Feyenoord, voert van 25 maart tot 1 april door heel Nederland actie om geld in te zamelen. Feyenoord ondersteunt de actie van War Child, door samen met de jeugdleden van haar Amateurpartners fondsen te werven via de actie ‘Scoor en Win voor War Child’.
Feyenoord daagt voor deze actie alle jeugdleden van Feyenoords Amateurpartners uit om zich te laten sponsoren tijdens de wedstrijden die zij spelen met hun elftal. De totale opbrengst van de actie dient te worden gestort op Giro 6669 ten name van War Child.

De Amateurpartner die het meeste geld bijeenbrengt voor de hulp aan oorlogskinderen, wordt beloond met een gratis gasttraining door Roy Makaay, die namens Feyenoord ambassadeur is van de samenwerking met War Child, en voormalig Feyenoord-aanvoerder Ben Wijnstekers. Voor de jeugdspeler die het hoogste sponsorbedrag weet op te halen, is een individueel prijzenpakket samengesteld. Dit pakket bestaat onder meer uit een Feyenoord-shirt overhandigd door Makaay en een VIP-arrangement voor twee personen voor een thuisduel in De Kuip.

Alle Amateurpartners van Feyenoord zijn per brief geïnformeerd over de actie ‘Scoor en Win voor War Child’.