Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Voetvolley onder voorjaarszon op Varkenoord

De selectie van Feyenoord heeft woensdagochtend onder uitstekende weersomstandigheden een groepstraining afgewerkt op Varkenoord. De oefensessie op het zonovergoten trainingscomplex stond grotendeels in het teken van een wedstrijd voetvolley, die uiteindelijk werd gewonnen door het kwartet Diego Biseswar, André Bahia, Ryo en Gill Swerts. Assistent-trainer Leon Vlemmings trad op als scheidsrechter.


Door interlandverplichtingen van negen Feyenoorders was de spelersgroep behoorlijk uitgedund en namen er uiteindelijk slechts acht spelers deel aan de wedstrijd voetvolley. Naast deze acht veldspelers waren er met Erwin Mulder, Rob van Dijk en Darley ook drie doelmannen actief op het trainingsveld. Zij werden aan de andere kant van het veld door keeperstrainer Patrick Lodewijks onder handen genomen.



Ricky van Haaren liet zich ook zien op Varkenoord. De jeugdinternational liep vorige week maandag tijdens een duel van Jong Feyenoord/Excelsior met Jong Sparta Rotterdam een hamstringblessure op en werkte woensdagochtend onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas een herstelprogramma af.