Fanshop
Fanshop

Leerdam hervat groepstraining

Kelvin Leerdam heeft maandagochtend de groepstraining hervat. De jeugdinternational trainde op Varkenoord volledig mee met de selectie van Feyenoord, nadat hij vorige week verstek had laten gaan vanwege heupklachten. Ook Georginio Wijnaldum werkte een deel van de groepstraining onder leiding van Mario Been af. De aanvallende middenvelder stond vorige week aan de kant met een enkelblessure.

Naast Leerdam en Wijnaldum zag Been nog meer spelers terugkeren op het trainingsveld. De oefenmeester kon ook weer beschikken over Leroy Fer en Jerson Cabral. Beide jeugdinternationals waren vorige week afwezig vanwege een oefeninterland van Jong Oranje. De nationale jeugdploeg ging vrijdagavond in Sittard met 1-3 onderuit tegen Jong Duitsland.

De groepstraining bestond maandagochtend onder meer uit een passoefening, waarna een partijvorm op het programma stond. De oefensessie werd afgesloten met een afwerkvorm op de doelmannen Rob van Dijk en Darley.

Op het tweede trainingsveld op Varkenoord werkten twee Feyenoorders maandagochtend een individueel programma af. Ricky van Haaren werkte onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas aan het herstel van zijn hamstringblessure. Søren Larsen werd onder handen genomen door fysieke trainer Toine van de Goolberg.