Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf deze week in de winkel verkrijgbaar. In het negende nummer van het seizoen komt Marcel Meeuwis voor het eerst sinds zijn komst naar Feyenoord uitgebreid aan het woord. De middenvelder, die op het veld een voortrekkersrol vervult, vertelt onder meer over zijn jeugd en zijn leven buiten het voetbal.
Erwin Mulder staat in een interview in het clubmagazine stil bij het overlijden van zijn vader. De doelman had in de weken die volgden veel steun vanuit alle geledingen van Feyenoord. ‘Na mijn eerste training stonden de supporters klaar om me een hart onder de riem te steken’, vertelt hij. ‘Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fijn dat is geweest. Daarvoor niets dan dank aan alle supporters.’ 

Mulder stond in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade voor het eerst sinds het overlijden van zijn vader weer onder de lat. ‘In volle actie lukt het me om me volledig op het keepen te focussen’, zegt Mulder in het nieuwe Feyenoord Magazine. ‘Maar tijdens rustmomenten betrap ik me er wel op dat ik in mijn hoofd bezig ben met mijn vader. Kan hij zien wat ik doe? Ik denk het wel.’ 

Daarnaast deze maand in het clubmagazine een exclusief interview met oud-speler en –trainer Wim Jansen. Hij stond exact twintig jaar geleden aan het roer bij Feyenoord toen met een bekeroverwinning op PSV een nieuwe bloeiperiode werd ingeluid na jaren van tegenspoed. Het clubicoon blikt terug op wat de geschiedenisboeken is ingegaan als ‘de ommekeer’ en werpt een blik op de toekomst van Feyenoord. 

Verder deze maand in Feyenoord Magazine: een dag uit de revalidatie van verdediger Bart Schenkeveld, een interview met zanger en Feyenoord-supporter Paul de Munnik van Acda & De Munnik, alles over scouten en gescout worden in de jeugdopleiding en een reportage over de totstandkoming van de Giovanni van Bronckhorst Academy in De Kuip. Uiteraard is er ook plaats voor de vaste rubrieken Mijn Feyenoord en Mijmeren met Meijer, naast de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo. 

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.