Fanshop
Fanshop

Let op! Afsluitingen Vaanweg en Heinenoordtunnel

Bezoekers van de wedstrijd Feyenoord-AZ die om het stadion te bereiken normaliter gebruik maken van de Vaanweg en/of A29 dienen er rekening mee te houden dat Vaanweg richting Rotterdam-Centrum en de Heinenoordtunnel richting Zierikzee het gehele weekend afgesloten zijn in verband met werkzaamheden.

Weekendafsluiting Vaanweg april

Vrijdag tot maandag:1 t/m 4 april en 15 t/m 18 april 2011

Gemeentewerken asfalteert vanaf vrijdagavond tot maandagochtend de Vaanweg.
De Vaanweg is in de weekenden van 1 april en 15 april richting het centrum afgesloten voor het verkeer. De afsluiting gaat vrijdagavond in vanaf 22.00 uur tot maandagochtend 5.00 uur.

De twee omleidingen zijn vanaf de A15 via IJsselmonde - Reijerwaard of Charlois - Groene Kruisweg. Verkeer vanuit het centrum kan via de Vaanweg blijven rijden. Deze rijbaan blijft open voor het verkeer.

Het is alleen niet mogelijk linksaf te slaan naar de Victor Hugoweg vanuit het centrum. Ook is het niet mogelijk om via de Victor Hugoweg de Vaanweg op te rijden (tot 25 april). 

Ook afsluiting Heinenoordtunnel
 Let op: Rijkswaterstaat voert ook onderhoudswerkzaamheden uit in de Heinenoordtunnel. A29 richting Zierikzee is hierdoor afgesloten. Voor meer informatie zie bijlage of kijk op http://www.vananaarbeter.nl/werkzaamheden/wegwerkzaamheden/default.aspx?weg_id=14898&page=1&weg_naam=A29#ww0.