Fanshop
Fanshop

Spelers spelleider tijdens Feyenoord Voetbalpark

De spelers van Feyenoord zijn aanstaande woensdag tijdens het Feyenoord Voetbalpark spelleider bij één van de liefst twintig voetbalactiviteiten in en rondom De Kuip. De voetballers zullen verspreid over de middag hun opwachting maken tijdens het voetbalpretpark voor Feyenoord-supporters tot en met veertien jaar. Uiteraard zullen de Feyenoorders ook handtekeningen uitdelen tijdens het Voetbalpark dat van 13.30 uur tot 17.30 uur plaats zal vinden.

Het Feyenoord Voetbalpark is alweer toe aan haar derde editie. Voorgaande jaren vonden reeds duizenden kinderen de weg naar Rotterdam-Zuid om te ervaren hoe het is om in De Kuip je voetbalkunsten te vertonen. Zij kunnen dit dit jaar doen door bijvoorbeeld deel te nemen aan het door Feyenoords hoofdsponsor ASR Verzekeringen verzorgde levend tafelvoetbalspel. Daarnaast kunnen de jonge Feyenoord-supporters onder meer gaten schieten en een voetbalclinic van Ben Wijnstekers volgen.

Kameraadjes die de derde editie van het Feyenoord Voetbalpark willen bezoeken kunnen vooraf hier een e-ticket uitprinten voor €1,-. Kinderen die geen lid zijn van Feyenoords Juniorclub betalen € 5,- plus € 1,- voor het e-ticket. Tegen inlevering van het e-ticket kunnen kinderen bij de ingang van het Voetbalpark een stempelboekje ophalen. Op de dag zelf - woensdag 6 april aanstaande - kunnen bij de ingang van het Voetbalpark ook toegangskaarten worden aangeschaft. Ouders en begeleiders hebben gratis entree.