internet. De bekerfinale wordt op 2 mei gespeeld in het stadion van RKC Waalwijk en begint om 20.00 uur." /> internet. De bekerfinale wordt op 2 mei gespeeld in het stadion van RKC Waalwijk en begint om 20.00 uur." />

Kaartverkoop bekerfinale beloftenelftallen start woensdag

De kaartverkoop voor de bekerfinale voor beloftenelftallen tussen Jong Feyenoord/Excelsior en Jong Vitesse/AGOVV start aanstaande woensdag om 9 uur voor Feyenoord-supporters. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor € 4,- via TicketBox en <a href="https://feyenoord.voetbalticket-shop.nl/web/show/id=94683" target="_blank">internet</a>. De bekerfinale wordt op 2 mei gespeeld in het stadion van RKC Waalwijk en begint om 20.00 uur.

De verkoopprijs voor Feyenoord-supporters is opgebouwd uit € 2,- voor de toegang tot het stadion en een opslag van € 2,- om de TicketBox-kosten en de kosten voor het verzenden van de toegangskaarten bij aankoop via internet te dekken. Feyenoord-supporters kunnen bij de aanschaf van de wedstrijdkaarten kiezen uit de vakken KK en JJ.

Bij de verkoop via internet is het voor Feyenoord-supporters daarnaast mogelijk om tegen een opslag van € 6,- gebruik te maken van een door de Feyenoord Supportersvereniging georganiseerde busreis naar Waalwijk.

Hier kunt u kaarten bestellen

 
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×