Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Supporters lopen warm voor ‘kleine’ bekerfinale

Jong Feyenoord/Excelsior kan op maandag 2 mei rekenen op de steun van veel Feyenoord-supporters. De beloften nemen het dan in Waalwijk op tegen Jong Vitesse/AGOVV (20.00 uur) met als inzet de KNVB beker voor beloften. De kaartverkoop voor de bekerfinale startte woensdagochtend om 09.00 uur. Er zijn inmiddels al meer dan duizend kaarten verkocht. Feyenoord zal de KNVB verzoeken of er aan Feyenoord meer vakken toegewezen kunnen worden.
Toegangskaarten voor de bekerfinale voor beloften zijn verkrijgbaar voor € 4,- via TicketBox en internet. De verkoopprijs voor Feyenoord-supporters is opgebouwd uit € 2,- voor de toegang tot het stadion en een opslag van € 2,- om de TicketBox-kosten en de kosten voor het verzenden van de toegangskaarten bij aankoop via internet te dekken. Feyenoord-supporters kunnen bij de aanschaf van de wedstrijdkaarten kiezen uit de vakken KK en JJ.

Bij de verkoop via internet is het voor Feyenoord-supporters daarnaast mogelijk om tegen een opslag van € 6,- gebruik te maken van een door de Feyenoord Supportersvereniging georganiseerde busreis naar Waalwijk.

Hier kunt u kaarten bestellen.