Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Grote groep op donderdagtraining

Feyenoord-trainer Mario Been heeft donderdagochtend met een grote selectie een groepstraining afgewerkt. Op Varkenoord kon de oefenmeester weer beschikken over alle zes de spelers die maandagavond in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior. Woensdag had het grootste deel van hen nog een individueel programma afgewerkt in het krachthonk in De Kuip.
Ook Ricky van Haaren was aanwezig op de groepstraining. De jeugdinternational stond enige tijd aan de kant met een hamstringblessure, maar trainde donderdagochtend volledig mee met de selectie van Feyenoord. De middenvelder raakte half maart in een duel van Jong Feyenoord/Excelsior met Jong Sparta Rotterdam geblesseerd.



Keeperstrainer Patrick Lodewijks had met Erwin Mulder, Darley, Rob van Dijk en Kostas Lamprou alle vier de keepers van de eerste selectie tot zijn beschikking. De doelmannen werkten eerst een keeperstraining af, verdedigden vervolgens omstebeurt de doelen tijdens een partijvorm en werkten ook nog aan hun coördinatie en sprongkracht met fysieke trainer Toine van de Goolberg.



De groepstraining werd bezocht door een grote delegatie jeugdspelers en –trainers van Swindon Town. Na afloop stortten de Engelsen zich op de spelers van Feyenoord voor een handtekening, waarna ook nog een bezoek aan de Feyenoord FanShop Stadion werd gebracht. De jeugdploegen van de Engelse club speelden eerder deze week nog oefenduels met de leeftijdsgenoten van Feyenoord Academy.