Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Leerdam twijfelgeval voor duel met Willem II

Het meespelen van Kelvin Leerdam in het eredivisieduel van aanstaande zondag met Willem II is twijfelachtig. De jeugdinternational verliet donderdag de groepstraining voortijdig met knieklachten en liet om die reden de groepstraining van vrijdag aan zich voorbij gaan. ‘Hij had vandaag nog behoorlijk wat last, maar we gaan kijken of hij zaterdag tijdens de afsluitende training weer in kan stromen’, zei Feyenoord-trainer Mario Been vrijdagmiddag.
Tijdens de groepstraining van vrijdag ontbraken ook Ron Vlaar, Jerson Cabral en Gill Swerts. Het drietal liet verstek gaan vanwege lichte klachten. Over de beschikbaarheid van Vlaar tegen Willem II was Been stellig. ‘Zijn benen voelden zwaar aan, waardoor we hebben besloten hem binnen te houden’, zei de oefenmeester. ‘Maar Ron is er zondag gewoon bij.’

Been kan zondag in De Kuip tegen de Tilburgers in elk geval niet beschikken over de geschorste Swerts en de geblesseerden Jon Dahl Tomasson, Dani Fernández, Bart Schenkeveld, Sekou Cissé, Ruben Schaken en Luigi Bruins.