Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Lachende gezichten op Varkenoord

De basisspelers van Feyenoord die zondagmiddag Willem II trakteerden op een 6-1 nederlaag, hebben maandagochtend een ontspannen uitlooptraining afgewerkt op een zonnig Varkenoord. Samen met invaller Ricky van Haaren deden zij onder meer enig loopwerk en een rondo. De Feyenoorders werkten de training in de voorjaarszon daags na de overtuigende zege op de Tilburgers af met lachende gezichten.

Waar het basiselftal het rustig aan deed, moest Gill Swerts vol aan de bak. De Belgische verdediger werkte onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg een pittig individueel trainingsprogramma af. Swerts ontbrak vorige week vrijdag nog op de groepstraining vanwege lichte klachten.



Swerts was maandagochtend niet de enige Feyenoorder die op Varkenoord flink op de proef werd gesteld. Marcel Cas had met Sekou Cissé en Ruben Schaken twee revaliderende aanvallers onder zijn hoede en de hersteltrainer had een pittig programma voor hen in petto. Cissé en Schaken trainden enige tijd met de bal en werkten aansluitend een zware sprintoefening af.



Keeperstrainer Patrick Lodewijks trainde apart met de doelmannen Rob van Dijk en Darley. Erwin Mulder liet zich ook zien op Varkenoord, maar hij sloot zich aan bij zijn ploeggenoten die een rondo afwerkten.