Beloften onderuit tegen Jong ADO Den Haag

Jong Feyenoord/Excelsior heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Jong ADO Den Haag met 3-0 verloren. Op een slecht bespeelbaar veld van amateurclub Wilhelminus in Den Haag kwam de thuisploeg nog voor rust op een 2-0 voorsprong, waarna de wedstrijd direct bij het begin van de tweede helft werd beslist.
De Rotterdamse beloften begonnen het duel in Den Haag met de A-junioren Julian Agatowski en Emilio Samsey centraal in de verdediging, terwijl in de tweede helft nog eens drie jeugdspelers in het veld kwamen. ‘Die jongens hadden allemaal zaterdag al een wedstrijd gespeeld, dus dat had zeker impact op deze wedstrijd’, zei coach André Hoekstra na afloop. ‘Maar het grote probleem was dat we als team te weinig hebben gebracht. We speelden niet altijd even geïnspireerd.’

Jong ADO Den Haag opende halverwege de eerste helft de score, al was daar een eigen doelpunt van Emilio Samsey voor nodig. Na ruim een halfuur spelen werd de marge verdubbeld. Nadat de thuisploeg een minuut na rust nog eens wist te scoren, was de wedstrijd definitief gespeeld. Jong Feyenoord/Excelsior hield na de 3-0 de rijen achterin gesloten, waarbij doelman Kostas Lamprou nog een belangrijke redding verrichtte.

Jong ADO Den Haag – Jong Feyenoord/Excelsior 3-0
19’ 1-0 Samsey (eigen doelpunt)
33’ 2-0 Visser
46’ 3-0 Achterberg

Opstelling Jong Feyenoord/Excelsior: Lamprou; Eekman, Agatowski, Samsey (46’ J. van Deelen), De Cler; Auassar (Y. van Deelen), A. Simon, Waisapy; K. Simon, Larsen (46’ Thriel) en Lagouireh.