Fanshop
Fanshop

Feyenoord werkt toe naar kraker tegen PSV

De selectie van Feyenoord is woensdagochtend op een zonnig en warm Varkenoord de voorbereiding op de kraker tegen PSV van aanstaande zondag gestart. Trainer Mario Been kon maarliefst 22 spelers begroeten op het trainingsveld, onder wie de vier doelmannen Erwin Mulder, Rob van Dijk, Darley en Kostas Lamprou. Kelvin Leerdam ontbrak nog op de training. De verdediger is herstellende van een knieblessure.
De keepers werden tijdens een groot deel van de training apart onder handen genomen door keeperstrainer Patrick Lodewijks. De spelers werden ondertussen in twee groepen van negen spelers onderverdeeld, voor twee fanatieke positiespellen. Een groot deel van de basisploeg van de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Willem II (6-1) werkte vervolgens een afwerkoefening af, die onder leiding stond van Roy Makaay.



De wedstrijd van zondag tussen Feyenoord en PSV is voor beide ploegen cruciaal. Feyenoord strijdt voor een plaats in de play-offs en dient daarvoor bij de eerste acht in de competitie te eindigen. ‘We moeten daarvoor in ieder geval onze laatste drie wedstrijden winnen’, gaf trainer Been afgelopen zondag al te kennen. ‘Ook tegen PSV zullen we honderd procent voor de winst gaan.’ Voor PSV is het duel in De Kuip belangrijk met het oog op de titelstrijd. De Eindhovenaren gaan aan kop in de eredivisie, maar staan met nog drie wedstrijden te spelen in punten gelijk met FC Twente. Achtervolger Ajax heeft één punt minder dan PSV.



Feyenoord werkt nog drie groepstrainingen af in voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen PSV. Op donderdag, vrijdag en zaterdag staat er om 10.30 uur een training op het programma. Voor het duel met PSV in De Kuip zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.feyenoord.nl/thuiswedstrijden.