Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Felle groepstraining onder zomerse omstandigheden

De selectie van Feyenoord heeft donderdagochtend onder zomerse omstandigheden een groepstraining afgewerkt. De spelers startten de oefensessie met een programma onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg, waarna onder meer een aantal felle partijvormen werden afgewerkt.

Gill Swerts maakte de volledige groepstraining mee. De verdediger liet vorige week een aantal trainingen schieten vanwege knieklachten, maar stond donderdag van het begin tot het einde van de oefensessie op het trainingsveld. ‘Ik kan gewoon aan alle oefeningen meedoen, alleen als ik mijn been helemaal strek voel ik nog iets’, zei de Belg die aanstaande zondag tegen PSV geschorst is. ‘Komend weekend heb ik rust en ik verwacht dat dat daarna over is.’



Kelvin Leerdam werkte donderdagochtend op Varkenoord een individuele training af onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas. De jeugdinternational is herstellende van knieklachten, die hem afgelopen zondag tegen Willem II nog aan de kant hielden.



Na afloop van de partijvormen werd er door de selectie van Feyenoord in groepjes nog diverse oefeningen gedaan. Een deel van de spelersgroep werkte af op de doelmannen Kostas Lamprou en Darley. Leroy Fer, Dani Fernández en Søren Larsen speelden op een klein veld een aantal partijtjes één tegen één.