Fanshop
Fanshop

‘Hand-in-Hand naar De Kuip’ tijdens Feyenoord – N.E.C.

Iedere Feyenoord-supporter herinnert zich nog zijn of haar eerste wedstrijd in De Kuip, vaak aan de hand van vader of moeder. Feyenoord biedt voor de komende thuiswedstrijd tegen N.E.C. op zondag 15 mei voor de tweede keer dit seizoen de mogelijkheid om ook alle jongste supporters dit bijzondere gevoel te laten ervaren, met het Feyenoord Hand-in-Hand kaartje. Voor een sterk gereduceerde prijs kunnen kinderen aan de hand van hun vader, moeder of verzorger in een vriendelijke en open sfeer kennis maken met het Feyenoord-gevoel. Geen toegangspoortjes, geen uitgebreide fouillering, maar gewoon zoals vroeger samen hand in hand het stadion in. De kinderen zullen hartelijk worden ontvangen door Coentje en in het vak is vrije plaatskeuze.

Het Feyenoord Hand-in-Hand kaartje biedt voor € 25,- toegang aan één volwassene en één kind tot 14 jaar. Ook is het mogelijk dat twee kinderen tot 14 jaar samen (alleen i.c.m. een andere Hand-in-Hand kaart) of één volwassene zonder kind het stadion met dit kaartje betreden. Het Hand-in-Hand kaartje is alleen online te bestellen via de Feyenoord Ticketshop, vanaf aanstaande donderdag, 28 april.

Supporters die met één zoon of dochter naar de wedstrijd willen, hoeven dus slechts één Hand-in-Hand kaartje te bestellen in de online Ticketshop. Heeft u twee kinderen dan dient u twee kaartjes te bestellen. Daarbij heeft u de mogelijkheid een vierde persoon mee te vragen.