Fanshop
Fanshop

Intensieve training in voorbereiding op duel met VVV

De Feyenoord-selectie heeft woensdagochtend voor het eerst sinds de 3-1 zege op PSV van afgelopen zondag weer een groepstraining afgewerkt. Voor de spelers stond op Varkenoord een intensieve oefensessie op het programma, in voorbereiding op de komende uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Gadegeslagen door tientallen supporters werkte een grote groep onder meer een zware loopoefening af onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg. Ron Vlaar, die afgelopen zondag in de rust van de wedstrijd tegen PSV uitviel met een kuitblessure, ontbrak nog. De komende dagen zal bekeken worden of de verdediger inzetbaar is in de wedstrijd tegen VVV. Ook Kelvin Leerdam, die de afgelopen wedstrijden tegen Willem II en PSV miste wegens knieklachten, werkte individueel aan zijn herstel.
Ricky van Haaren en Adil Auassar, die dinsdagavond in actie kwamen in de met 7-0 gewonnen competitiewedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong Helmond Sport, werkten een deels individueel programma af en verlieten het trainingsveld voortijdig. Kostas Lamprou, die dinsdag op Woudestein een zeer rustige avond beleefde op doel bij de beloften, trainde volledig mee met de andere keepers Rob van Dijk, Erwin Mulder en Darley.

Tijdens de training was er onder meer aandacht voor een trap- en passoefening onder leiding van assistent-trainer Leon Vlemmings. Ook werkte de groep een afwerkvorm af samen met Roy Makaay.

Feyenoord speelt zondag om 14.30 uur de belangrijke uitwedstrijd tegen VVV in Saecon Stadion De Koel.