Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal komende week op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine dan in de winkel verkrijgbaar. In het tiende nummer van het seizoen is onder meer een uitgebreid interview te lezen met Diego Biseswar. De aanvaller is aan een sterk seizoen bezig en gaat aan de hand van 22 vooroordelen over zichzelf onder meer in op zijn periode bij Feyenoord tot nu toe en zijn toekomstplannen.
Bruno Martins Indi, die de afgelopen weken een basisplaats heeft veroverd als linksback, vertelt in het clubmagazine voor het eerst uitgebreid over de zware weg die hij aflegde voordat hij het eerste elftal van Feyenoord haalde. De verdediger is open over zijn jeugd en de plannen die hij heeft voor een mooie toekomst bij Feyenoord. 

Verder deze maand in Feyenoord Magazine: een terugblik op de periode dat toekomstig technisch directeur Martin van Geel bij Feyenoord voetbalde, een bezoek aan Dean Gorré die tegenwoordig trainer is van RBC Roosendaal, een top 10 van Feyenoorders van ver, een interview met hersteltrainer en oud-prof Marcel Cas en een reportage over het Fancoachproject van Feyenoord. Uiteraard is er ook plaats voor de vaste rubrieken Mijn Feyenoord en Mijmeren met Meijer, naast de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo. 

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro