Fanshop
Fanshop

Feyenoord werkt toe naar duel met VVV

Feyenoord heeft donderdagochtend onder grote publieke belangstelling een groepstraining afgewerkt. Enkele honderden supporters wisten de weg naar Varkenoord te vinden, waar de selectie van trainer Mario Been toewerkte naar het duel van aanstaande zondag met VVV-Venlo. Het duel is uitverkocht voor Feyenoord-supporters.
Na afloop van de groepstraining, die werd afgesloten met een aantal pittige partijen, doken de veelal jonge Feyenoord-supporters bovenop hun idolen voor een handtekening en een foto. Darley en Gill Swerts stelden het zetten van hun handtekening in de meegebrachte schriftjes enige tijd uit, door met zijn tweeën langer door te trainen. De doelman en de verdediger deden een wedstrijd latje trap.

Feyenoord werkt in de aanloop naar de wedstrijd tegen VVV-Venlo nog twee groepstrainingen af. Vrijdag en zaterdag vinden er vanaf 10.30 uur op Varkenoord oefensessies plaats. VVV-Venlo tegen Feyenoord begint aanstaande zondag om 14.30 uur. Eerder dit seizoen rekenden de Rotterdammers in De Kuip met 3-0 af met de Limburgse opponent.