Fanshop
Fanshop

Verkoop nieuwe uittenue van start

Het nieuwe uittenue van Feyenoord, dat aanstaande zondag voor het eerst door de spelers gedragen zal worden in het uitduel met VVV-Venlo, is vrijdagochtend in de verkoop gegaan bij de Feyenoord Fanshops en bij de betere sportzaken door heel Nederland. Bij de Feyenoord Fanshop bij het stadion was er direct veel belangstelling voor het nieuwe lichtblauwe shirt.

De 24-jarige Aldwin Roos was vrijdagochtend de eerste supporter die het uitshirt in de Fanshop bij het stadion wist te bemachtigen. ‘Mijn tweelingbroer Sander en ik kopen elk seizoen samen het uit- en het thuisshirt van Feyenoord op de eerste dag dat ze in de verkoop gaan’, vertelde hij, nadat hij het lichtblauwe shirt direct had aangetrokken. ‘Dat doen we om en om. Als ik het uitshirt koop, neemt hij het thuisshirt en andersom. Zo hebben we samen alle thuis- en uitshirts van de afgelopen elf jaar.’

Roos is Diamondcardhouder van Feyenoord en bezoekt alle thuis- en uitwedstrijden van de club. Aanstaande zondag, als Feyenoord het tegen VVV-Venlo opneemt in het nieuwe uittenue, zal Roos op de tribune ook het nieuwe uitshirt dragen. ‘Ik vind het een mooi shirt’, zei hij. ‘In het jaar dat Feyenoord de UEFA Cup won had de club ook een lichtblauw uitshirt, dus ik hoop dat het een goed teken is voor volgend seizoen.’Het nieuwe uittenue is vanaf vrijdag (vandaag) ook online verkrijgbaar. Momenteel is het bij online verkoop niet mogelijk om leden van Het Legioen en Kameraadjes tien procent korting te geven. Feyenoord komt supporters tegemoet door geen verzendkosten te rekenen bij aankoop van het nieuwe uitshirt of uittenue.Klik hier om direct het nieuwe uitshirt te bestellen.