Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Informatie over KNVB bekerfinale beloften 2010/’11

Inmiddels is er meer duidelijkheid omtrent de KNVB Bekerfinale voor beloften 2010/2011, tussen Jong Feyenoord/Excelsior en Jong Vitesse/AGOVV. Zoals eerder gemeld zal deze nu op maandag 16 mei a.s. gespeeld worden in het Sparta Stadion te Rotterdam (aftrap: 19.00 uur). Indien u reeds een toegangsbewijs had gekocht voor de oorspronkelijk in Waalwijk geplande finale, hoeft u dat niet om te wisselen. Uw kaart blijft gewoon geldig.
Voor supporters van Feyenoord/Excelsior geldt dat de kaarten voor de wedstrijd geldig blijven. Bij het Sparta Stadion zullen verwijzingen hangen, die de fans naar de juiste vakken leiden. Indien u bijvoorbeeld verhinderd bent op 16 mei en geen gebruik wilt maken van uw reeds aangeschafte kaart kunnen zij terecht bij afdeling kaartverkoop van Feyenoord, waar zij het aankoopbedrag van hun ticket terug kunnen krijgen.
 
Voor nadere informatie over de geldigheid van uw kaartje of restitutiemogelijkheden verwijzen we u graag naar www.feyenoord.nl/uitwedstrijden.
 
Informatie kaartverkoop KNVB bekerfinale beloften
Supporters die op 16 mei naar de KNVB bekerfinale voor beloften willen, kunnen via Sparta Rotterdam een ticket bemachtigen. Dat kan online via www.spartakaartje.nl en bij de Fanshop van Sparta. Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 5,00.
 
Spelregels
De clubs hebben samen met de KNVB en de gemeente Rotterdam een aantal belangrijke ’spelregels‘ opgesteld om de reis naar en het verblijf in en om het Sparta Stadion tot een voetbalfeest te maken. Om problemen achteraf te voorkomen verzoeken wij diegenen die een plaatsbewijs hebben gekocht, op voorhand kennis te nemen van deze spelregels:
 
 1. Bij het bezoek aan de wedstrijd dient u in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs).
 2. Na aankomst adviseren wij u direct het stadion te betreden en uiterlijk een half uur voor de wedstrijd uw plaats op de tribune in te nemen.
 3. Nuttigen en verkopen van alcohol op de openbare weg is niet toegestaan. De politie zal hier op toezien en tegen optreden.
 4. O.a. blikjes/flesjes, vuurwerk en alcohol mogen niet meegenomen worden het stadion in.
 5. Het afsteken van vuurwerk is ten strengste verboden en zal, naast de strafrechtelijke afhandeling, bestraft worden met een stadionverbod van 18 maanden en een boete van € 450,-.
 6. Bij KNVB evenementen geldt er een rookverbod in het stadion. U wordt dan ook vriendelijk verzocht niet in het stadion te roken.
 7. Personen die onder invloed van alcohol of drugs zijn, wordt de toegang tot het stadion geweigerd.
 8. Moedig uw ploeg enthousiast en positief aan. Eventuele kwetsende, beledigende en racistische spreekkoren zullen niet getolereerd worden.
 9. Negatieve en commerciële spandoeken worden niet toegelaten in het stadion. Bij binnenkomst zal hier controle op plaatsvinden.
 10. Maak gebruik van de aanwezige toiletvoorzieningen. De politie zal optreden tegen "wildplassen".  
 11. Volg de aanwijzingen van stewards, politie en andere officials netjes op.