Fanshop
Fanshop

Kinderen ASR leven zich uit op Varkenoord

Circa 75 kinderen van relaties van Feyenoords hoofdsponsor ASR hebben maandagmiddag deelgenomen aan een voetbalclinic op Varkenoord onder leiding van oud-Feyenoorder Ben Wijnstekers. Hij kreeg daarbij assistentie van onder anderen Mario Been, Krisztián Simon, Ruben Schaken en Kamohelo Mokotjo. Zij traden ieder op als leider bij één van de verschillende spellen voor de kinderen.

Been meldde zich om en om bij de verschillende groepen op het veld, waar hij alle deelnemertjes enthousiast coachte. Mokotjo gaf de kinderen ondertussen niet alleen aanwijzingen, maar deed ook zelf mee met een dribbelspelletje, waarbij de bal niet van de voet mocht schieten. ‘De kinderen hebben plezier, dus wij ook’, zei Mokotjo na afloop, terwijl hij druk was met het uitdelen van foto’s en handtekeningen. ‘Je kunt zien dat zij het geweldig vinden om met spelers van Feyenoord te voetballen. Het mooie weer speelt natuurlijk ook mee. Er zitten zeker een paar jongens met talent tussen.’

Alle deelnemertjes mochten na afloop het shirt dat zij droegen tijdens de clinic en een voetbal mee naar huis nemen. Volgende week vindt er opnieuw een clinic plaats voor relaties van ASR, ditmaal voor zowel volwassenen als kinderen.