Fanshop
Fanshop

Feyenoord naar Engeland in voorbereiding seizoen 2011/2012

Feyenoord belegt in de voorbereiding op het seizoen 2011/2012 een meerdaags trainingskamp in Engeland. De Rotterdammers vertrekken op vrijdag 22 juli, om op woensdag 27 juli weer terug te keren in Rotterdam. Feyenoord speelt in het Verenigd Koninkrijk twee oefenduels. Op zaterdag 23 juli is Barnsley F.C. de tegenstander. Dinsdag 26 juli oefent de ploeg van trainer Mario Been tegen Hull City A.F.C..
Zowel Barnsley als Hull City komt dit seizoen uit in het Championship, het tweede niveau in Engeland. Barnsley, met voormalig FC Groningen-middenvelder Goran Lovre in de gelederen, bezet met nog één speelronde te gaan de achttiende plaats. The Reds spelen hun thuiswedstrijden in het Oakwell Stadium dat plaats biedt aan ruim 23.000 toeschouwers.

Hull City staat één speelronde voor het einde van de competitie op de tiende plaats en maakt geen kans meer op een plaats in de play-offs voor promotie naar het Premiership, waar het afgelopen zomer uit degradeerde. The Tigers, waar oud-Feyenoorder George Boateng in het verleden aanvoerder was, spelen hun thuiswedstrijden in het Kingston Communications Stadium dat plaats biedt aan ruim 25.000 toeschouwers.