Fanshop
Fanshop

Ingrijpende vervoersbeperkingen rond Feyenoord – N.E.C.

Supporters die aanstaande zondag de wedstrijd tussen Feyenoord en N.E.C. per auto bezoeken, moeten rekening houden met ingrijpende verkeersbeperkingen. In verband met de gedeeltelijke sloop van het Hofpleinlijnviaduct wordt de A20 van vrijdag 13 mei 22.30 uur tot en met maandag 16 mei 05.00 uur in beide richtingen volledig afgesloten tussen de knooppunten Kleinpolderplein (A20/A13) en Terbregseplein (A20/A16).
Voor het verkeer zijn diverse omleidingsroutes ingesteld, die in beide rijrichtingen gelden:
  • Verkeer op het traject Den Haag - Dordrecht/Breda wordt omgeleid via de A12, A20, A16 of via de A13, A20, A4, A15 en A16.
  • Verkeer op het traject Den Haag - Capelle aan den IJssel/Nieuwerkerk aan den IJssel wordt omgeleid via de A12, A20 en A16.
  • Verkeer op het traject Hoek van Holland - Capelle aan den IJssel/Nieuwerkerk aan den IJssel wordt omgeleid via de A20, A4, A15 en A16.
  • Verkeer op het traject Utrecht - Hoek van Holland wordt omgeleid via de A12, A4 en provinciale wegen in het Westland (N222 en N223) of via de A20, A16, A15, A4 en A20.
  • Verkeer op het traject Dordrecht/Breda - Rotterdam The Hague Airport wordt omgeleid via de A20, A12 en N209.
  • Verkeer op het traject Utrecht - Rotterdam The Hague Airport wordt omgeleid via de A12 en N209.
 
Werk aan het spoor tussen Gouda en Utrecht Centraal
Supporters die het duel tussen Feyenoord en N.E.C. van aanstaande zondag per trein bezoeken, moeten er rekening mee houden dat in verband met werkzaamheden aan het spoor er tussen Gouda en Utrecht Centraal op dit traject vertragingen in de reistijd van één tot drie kwartier zijn. De NS raadt reizigers aan om gebruik te maken van omgeleide intercity’s of van de speciaal ingezette NS-bussen:
 
NS-bussen:
-         Reis tussen Gouda en Woerden met de NS-bus
-         Reis van/naar Gouda Goverwelle met de NS-bus via Gouda
 
Omleidingsroutes:
-         Reis tussen Den Haag Centraal en Woerden/Utrecht Centraal met de omgeleide intercity via Leiden Centraal
-         Reis tussen Rotterdam/Den Haag en Amersfoort via Schiphol
-         Reis tussen Rotterdam en Arnhem/Nijmegen via Breda en ’s Hertogenbosch