Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord zonder Vlaar tegen N.E.C.

Feyenoord moet het zondag in de thuiswedstrijd tegen N.E.C. stellen zonder Ron Vlaar. De verdediger is nog niet volledig hersteld van een kuitblessure, die hij opliep in de thuiswedstrijd tegen PSV op 24 april. Voor Vlaar betekende dat duel zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen. In totaal kwam hij dit seizoen tijdens 26 competitiewedstrijden in actie voor Feyenoord.
Naast Vlaar zijn zondag ook Luigi Bruins (lies), Jon Dahl Tomasson (bovenbeen), Bart Schenkeveld (knie), Gill Swerts (achillespees) en Ruben Schaken (knie) niet inzetbaar. Jerson Cabral, Ricky van Haaren en Kelvin Leerdam keren terug na een blessure.

Dani Fernández en Sekou Cissé zijn allebei op de weg terug na langdurige blessures, maar zitten zondag nog niet bij de wedstrijdselectie. Beide spelers hebben inmiddels de volledige groepstraining hervat. ‘Dani geeft aan dat hij voelt dat het steeds beter met hem gaat’, zei trainer Mario Been vrijdagmiddag. ‘Sekou Cissé kan als er niks geks gebeurt aanstaande maandag zijn rentree maken in de bekerfinale voor beloften. Hij zou dan een halve wedstrijd in actie kunnen komen.’