Fanshop
Fanshop

Gerard Meijer bedankt vrijwilligers voor inzet

Alle vaste vrijwilligers die zich afgelopen seizoen tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord voor de club hebben ingezet, zijn zondagmiddag na afloop van de wedstrijd tegen N.E.C. in het zonnetje gezet. In de Feyenoord Zaal kregen zij namens de club een borrel aangeboden en hield ambassadeur Gerard Meijer een korte toespraak. Alle vrijwilligers kregen na afloop een waardebon mee naar huis die zij kunnen besteden in een van de Feyenoord Fanshops.

Namens de hele club bedankte Meijer de circa veertig aanwezige vrijwilligers voor hun inzet tijdens het afgelopen seizoen. ‘Wat voor taak je ook doet, als je de club helpt verdien je alle respect’, vertelde Meijer, die tot slot proostte met alle aanwezigen op het nieuwe seizoen.

In totaal hebben circa zestig vrijwilligers zich in het afgelopen seizoen ingezet tijdens thuiswedstrijden voor de club. Zij zorgden er onder meer voor dat de gratis officiële wedstrijdmagazines voorafgaand aan elke wedstrijd werden uitgedeeld en dat de servicepunten in het stadion werden bemand. Bij deze servicepunten kunnen supporters terecht met allerhande vragen over de club.