Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord opent oefencampagne met Broederstrijd

Feyenoord speelt de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het seizoen 2011/2012 op zaterdag 2 juli. Die dag staat om 14.30 uur op Varkenoord de Broederstrijd met het eerste elftal van Sportclub Feyenoord op het programma. Feyenoords amateurtak strijdt de komende weken in de nacompetitie om promotie naar de Topklasse van het zondagvoetbal.

Met de Broederstrijd sluit Feyenoord zaterdag 2 juli de eerste trainingsweek af, die de selectie van trainer Mario Been op zondag 26 juni in De Kuip zal starten. Die dag werken de Rotterdammers één training af, die om 11.00 uur van start zal gaan.

Woensdag 13 juli oefent de ploeg van Mario Been om 18.00 uur tegen FC Horst, waarna op zaterdag 16 juli om 16.00 uur op sportpark De Bongerd wordt gespeeld tegen Topklasser Barendrecht. In een later stadium zullen er nog enkele oefenduels met amateurverenigingen aan het programma worden toegevoegd.

FC Dordrecht is op dinsdag 19 juli de eerste tegenstander uit het betaalde voetbal. Het uitduel met de Dordtenaren vangt om 20.30 uur aan. Enkele dagen later vertrekt Feyenoord voor een meerdaags trainingskamp naar Engeland, waar de degens worden gekruist met Barnsley (23 juli) en Hull City (26 juli).

Over de invulling van de Open Dag en de openingswedstrijd zijn nog geen details bekend, behalve dat deze eind juli zullen worden gehouden