Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Wim Jansen ontvangt ‘EuroChampsChallenge’ in De Kuip

Feyenoord was dinsdagmiddag gastheer van een delegatie uit Schotland die ten bate van het goede doel in twee weken tijd alle 21 winnaars van de Europa Cup bezoekt. In totaal legt de groep Schotten 11.000 kilometer af om in de aanloop naar de Champions League finale op 28 mei alle clubs te bezoeken die ooit een Europa Cup 1 wonnen. Onder de naam ‘EuroChampsChallenge’ hopen zij met hun reis in totaal 100.000 Pond op te halen voor twee goede doelen, waaronder een kinderziekenhuis in de Schotse stad Edinburgh.

De delegatie werd in De Kuip ontvangen door Wim Jansen, die middenvelder was in het elftal van Feyenoord dat in 1970 de Europa Cup won. Hij nam samen met de gasten een kijkje in het stadion en in het Feyenoord Museum, deelde handtekeningen uit en werd geïnterviewd door de gasten uit Schotland.



De EuroChampsChallenge reist woensdag verder en brengt onder meer nog een bezoek aan Borussia Dortmund, AC Milan, FC Barcelona en Real Madrid. Dinsdag werden naast Feyenoord ook PSV en Ajax al met een bezoek vereerd.