Fanshop
Fanshop

Kom deze zomer trainen bij Feyenoord!

De Feyenoord SoccerCamps zijn tijdens de komende zomervakantie door heel het land te vinden. Tijdens de voetbalkampen kunnen kinderen van 6 tot en met 14 jaar onder leiding van oud-Feyenoorder Ben Wijnstekers trainen op dezelfde manier als in de jeugdopleiding van de club. Het zomerprogramma wordt geopend met een SoccerCamp van 13 tot en met 15 juli op het sportpark van DHZ (direct naast het Feyenoord Jeugdcomplex Varkenoord).
De inschrijving voor de zomerkampen van Feyenoord on Tour is inmiddels gestart en verloopt via
www.feyenoordontour.nl. Op dit moment zijn er nog voldoende plekken beschikbaar bij vrijwel alle kampen, maar wees snel want vol=vol.

Tijdens het Feyenoord on Tour SoccerCamp wordt er van 9.30 tot 16.00 uur getraind op dezelfde wijze als bij de jeugdelftallen van Feyenoord. Tussen de trainingen door wordt er een sportlunch geserveerd. Naast de sportlunch ontvangen deelnemers ook een Feyenoord on Tour T-shirt, een bal en een diploma na afloop als bewijs van deelname. Na een vermoeiende dag keren de kinderen huiswaarts, om daar uit te rusten voor een nieuwe dag vol voetbalplezier.

Kijk hier voor meer informatie, prijzen en inschrijving.