Fanshop
Fanshop

Laatste Feyenoord Magazine van het seizoen verschenen

Het laatste Feyenoord Magazine van het seizoen zal komende week op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine dan in de winkel verkrijgbaar. In het elfde nummer van het seizoen is het coververhaal gewijd aan de onvoorwaardelijke steun die het elftal van Feyenoord het afgelopen jaar kreeg van het legioen. Supporter en journalist Joost de Jong staat in een persoonlijk relaas stil bij het seizoen van Feyenoord en de manier waarop hij dat als supporter heeft beleefd, terwijl elf andere supporters hun moment van het seizoen kiezen.
Verder deze maand in Feyenoord Magazine: een bezoek aan Karim El Ahmadi in de Verenigde Arabische Emiraten, waar hij sinds de afgelopen winterstop uitkwam voor Al Ahli, een uitgebreide kennismaking met de talentvolle doelman Kostas Lamprou, een interview met wielrenner én Feyenoord-supporter Bauke Mollema, die komende zomer voor het eerst deel gaat nemen aan de Tour de France, een dag op pad met Peter Houtman bij een wedstrijd van Oud Feyenoord, plus alle statistieken van het afgelopen seizoen van Feyenoord. Uiteraard is er ook plaats voor de vaste rubrieken Mijn Feyenoord en Mijmeren met Meijer, naast de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.