Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Business Unit houders genieten tijdens toernooi in De Kuip

Ruim veertig Business Unit houders van Feyenoord hebben dinsdagavond meegedaan aan een exclusief toernooi in De Kuip. Terwijl zij normaal gesproken de wedstrijden van Feyenoord bekijken vanaf de tribunes, mochten zij dit keer zelf hun voetbalkunsten laten zien. Verdeeld over drie teams gingen de deelnemers op het heilige gras van het stadion de strijd met elkaar aan, in wedstrijden van elf tegen elf die elk 25 minuten duurde. De spelers konden zich verkleden in de kleedkamer van Feyenoord, speelden in officiële Feyenoord-tenues en werden net als tijdens echte duels van de club aangekondigd door een stadionspeaker. Naast circa veertig Business Unit houders deden ook verschillende werknemers van Feyenoord en De Kuip mee aan het toernooi, onder wie Feyenoords commercieel directeur Mark Koevermans en stadiondirecteur Jan van Merwijk. Het toernooi was bedoeld om de banden tussen de verschillende houders van een Business Unit in De Kuip te versterken.
Koevermans heette alle deelnemers aan het begin van de avond welkom in De Kuip. ‘Elke twee weken zien we allemaal het eerste elftal van Feyenoord aan het werk in dit stadion’, zei de commercieel directeur. ‘Nu kunnen we zelf laten zien wat we in huis hebben.’ Het toernooi werd afgesloten met een buffet in het stadion.



Feyenoord hoopt met de eerste editie van het toernooi voor Business Unit houders de start te hebben gemaakt van een jaarlijkse traditie.