Fanshop
Fanshop

Officiële aftrap voor eerste SoccerCamp voor meisjes

Oud-Feyenoorder Ben Wijnstekers heeft donderdagmiddag tijdens het Girl Tournament 2011 van voetbalvereniging IFC samen met de topvoetbalsters Daphne Koster en Chantal de Ridder de officiële aftrap gegeven van de inschrijfperiode voor het eerste Feyenoord SoccerCamp voor meisjes. Dit driedaagse voetbalevenement wordt op 25, 26 en 27 juli op de velden van IFC in Hendrik-Ido-Ambacht gehouden. Wijnstekers, hoofdtrainer van Feyenoord on Tour, krijgt tijdens dit evenement assistentie van Koster en De Ridder.
Op het sportcomplex van IFC werd Wijnstekers donderdag verwelkomd door een groot aantal enthousiaste kinderen. Even later werden ook de damesinternationals Koster en De Ridder met een applaus ontvangen. Daarna konden de jonge deelnemers van het toernooi hun vragen stellen aan de drie trainers van het Soccer Camp voor meisjes.
 
Het SoccerCamp dat eind juli wordt gehouden in Hendrik-Ido-Ambacht is bedoeld voor meisjes tussen de 6 en 14 jaar oud. Drie hele dagen wordt er getraind op een professionele manier. Tussendoor is er natuurlijk een sportlunch. Na een dag vol training zeggen de deelnemers elkaar om 16.00 uur gedag om vervolgens de volgende dag weer om 9.00 uur te beginnen.
 
‘De lancering van het kamp was nog maar net achter de rug, toen de eerste aanmeldingen al binnen kwamen’, vertelde Wijnstekers na afloop. ‘We verwachten dat de aanmeldingen elkaar snel zullen opvolgen. Ik adviseer dan ook iedereen die deel wil nemen om niet al te lang te wachten met aanmelden.’
 
Kijk voor meer informatie op www.feyenoordontour.nl.