Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Train mee met Feyenoord en ontwikkel je talent

De Feyenoord on Tour SoccerCamps zijn deze zomer weer overal in de regio Rotterdam terug te vinden. De zomerperiode wordt geopend met een SoccerCamp van 13 t/m 15 juli op het sportpark van DHZ (direct naast het Feyenoord Jeugdcomplex Varkenoord). Feyenoord-supporters in de leeftijd van 6 tot 14 jaar kunnen vanaf dat moment hun hart ophalen met een zomervakantie vol voetbal.
De trainingen staan onder leiding van voormalig aanvoerder van Feyenoord én het Nederlands elftal Ben Wijnstekers. De inschrijving voor de zomerkampen van Feyenoord on Tour is inmiddels gestart en verloopt via www.feyenoordontour.nl. Op dit moment zijn er nog voldoende plekken beschikbaar bij vrijwel alle kampen.

Tijdens het Feyenoord on Tour SoccerCamp wordt er van 9.30 tot 16.00 uur getraind op dezelfde wijze als de jeugdelftallen van Feyenoord. Tussen de trainingen door wordt er een sportlunch geserveerd. Naast de sportlunch ontvangen deelnemers ook een Feyenoord on Tour T-shirt, een bal en na afloop een diploma als bewijs van deelname. Deelnemers trainen onder de vlag van Feyenoord, maar slapen thuis om klaar te zijn voor weer een nieuwe dag vol voetbalplezier.

Kijk hier voor meer informatie, prijzen en inschrijving.