Fanshop
Fanshop

Eerste training begint zondag om 11.00 uur

De eerste training van het seizoen 2011/2012 begint aanstaande zondag om 11.00 uur in De Kuip. De Feyenoord-selectie zal deze training traditiegetrouw afwerken in het nieuwe thuistenue. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen staat er op de eerste trainingsdag één oefensessie op het programma in plaats van twee. De poorten van het stadion zijn geopend vanaf 10.00 uur. De training die om 11.00 uur begint zal circa anderhalf uur duren. De poorten van het stadion sluiten om 13.30 uur.
De eerste training is voor supporters de eerste mogelijkheid om de selectie van het nieuwe seizoen aan het werk te zien. Zo zullen onder meer de aanwinsten Guyon Fernandez en Miquel Nelom op de training in actie komen, evenals Kaj Ramsteijn en Jordy Clasie die een kans krijgen in de voorbereiding. Georginio Wijnaldum ontbreekt op de eerste training. De aanvaller krijgt een week extra vakantie, omdat hij recent nog op pad was met het Nederlands elftal.

Tijdens de eerste trainingsdag zal het nieuwe thuisshirt van Feyenoord voor het eerst verkrijgbaar zijn, zowel in de Feyenoord Fanshop als bij twee verschillende stands in het stadion. Voor de jeugdige supporters zullen er zondag rond de training verschillende activiteiten te vinden zijn, waaronder een luchtkussen en een rodeostier. Bovendien zullen er in het stadion diverse andere stands te vinden zijn, onder andere van Kameraadjes en Het Legioen. Ook kunnen supporters uiteraard bij de eerste training terecht om een seizoenkaart voor het nieuwe voetbaljaar aan te vragen.